Stadsverwarming slimmer maken?

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat ze van hun stadsverwarming een slim systeem kunnen maken. Bij Warmte & zo Installatiebedrijf begrijpen we de behoefte aan efficiëntie en comfort in jouw huis. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een slimme kamerthermostaat te integreren met jouw stadsverwarmingssysteem.

Tweewegklep

Stel je voor: één slimme kamerthermostaat in de woonkamer waarmee je heel je huis kunt bedienen. Geen gedoe meer met het handmatig openen en sluiten van radiatorknoppen in elke kamer om de temperatuur aan te passen. Het resultaat? Niet alleen een comfortabelere leefomgeving, maar ook aanzienlijke besparingen op energiekosten, tot wel honderden euro’s per jaar.

Honeywell Round aan/uit

Onze oplossingen maken het mogelijk om je stadsverwarming efficiënter te benutten, en dankzij de handige mobiele app kun je jouw verwarmingssysteem eenvoudig vanaf je smartphone bedienen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jouw stadsverwarming slim en kostenbesparend kunnen maken. Bij Warmte & zo Installatiebedrijf streven we naar comfort, efficiëntie en jouw tevredenheid.

Honeywell Lyric T6r. Te bedienen met mobiele app

Over ons

Warmte & zo Installatiebedrijf, specialist in Cv-ketels, onderhoud, service en installatie.

Als eenmansbedrijf biedt Warmte & zo Installatiebedrijf geen 24/7 storingsdienst aan. Echter, bij storingen hebben wij een prioriteitsbeleid en streven we ernaar om binnen 2 dagen ter plaatse te zijn.

Erkenning

Warmte & zo Installatiebedrijf is erkend installateur en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.

Contactgegevens

× WhatsApp