Tarieven

Tarieven

Storing Verhelpen of Reparatiebezoek

Het verhelpen van storingen of het uitvoeren van reparaties kan soms lastig zijn om van tevoren een vast bedrag voor af te spreken, omdat de aard van het probleem vaak onduidelijk is. Voor deze onvoorspelbare situaties hanteren wij een transparant tariefsysteem.

Eerste uur: €110 (arbeid €65 en voorrijkosten €45).

Voor werkzaamheden die binnen het eerste uur kunnen worden uitgevoerd, rekenen we een vast tarief van €110. Dit bedrag omvat een uur arbeid en de voorrijkosten. Het eerste uur wordt volledig in rekening gebracht.

Daarna: €65 per uur (berekend per 15 minuten).

Na het eerste uur geldt een tarief van €65 per uur, berekend per 15 minuten. Hierdoor betaal je uitsluitend voor de daadwerkelijk bestede tijd. Deze tarieven zijn exclusief materiaalkosten.

Eenmalig onderhoudsbeurt

Is het tijd om onderhoud te laten uitvoeren aan uw cv-ketel? U kunt eenvoudig een eenmalig onderhoud laten uitvoeren voor slechts €130. Deze aanbieding geldt voor Intergas, Vaillant, Nefit of Remeha. Als het echter om een Remeha Ace gaat, varieert de prijs afhankelijk van de gevraagde onderhoudsbeurt (A, B of C). Onderhoudsbeurt:

 A is €130,

B is €150,

C is €180,

Deze prijzen zij inclusief arbeid, onderhoudsset en voorrijkosten.

Tijdens het onderhoud nemen we de CV-ketel grondig onder de loep. Als er onverhoopt een probleem wordt geconstateerd, bespreken we dit direct met u. We leggen uit hoe we het kunnen oplossen en wat de eventuele extra kosten zijn. Zo ben je altijd op de hoogte en nemen we samen de beste beslissing voor het welzijn van jouw cv-ketel.

Service  & onderhoud:

Eenmalig (Alleen CV-Ketels jonger dan 15 jaar)Basis contract (Alleen CV-Ketels jonger dan 12 jaar)All-in contract (Alleen CV-Ketels jonger dan 3 jaar)
Voorrijkosten   
Arbeid   
Onderhoud set   
Jaarlijks onderhoud   
Voorrang bij storing   
Inclusief voorrijkosten bij storing   
Inclusief arbeid bij storing   
Inclusief onderdelen bij storing   
Prijs€130 eenmalig€9,50 p/m+€55 eenmalig€15,5 p/m+€55 eenmalig

Onderhoud aanvraagformulier

Aanhef*Heer/Mevrouw
Naam* 
Straat/huis nr* 
Postcode/woonplaats* 
Tel.nummer* 
E-mail ardes* 
Merk CV-KetelVaillant/Nefit/Intergas/Remeha
Type/bouwjaar 
Gewenst Onderhoud.Basis contract/All-in contract/Eenmalig
 Onderhoudsaanvraag versturen

Over ons

Warmte & zo Installatiebedrijf, specialist in Cv-ketels, onderhoud, service en installatie.

Als eenmansbedrijf biedt Warmte & zo Installatiebedrijf geen 24/7 storingsdienst aan. Echter, bij storingen hebben wij een prioriteitsbeleid en streven we ernaar om binnen 2 dagen ter plaatse te zijn.

Erkenning

Warmte & zo Installatiebedrijf is erkend installateur en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.

Contactgegevens

× WhatsApp